HLG Banners
Pulse Banners
Rapid LED Branding
Spectrum King LED Logo

What’s up DGC! I can’t begin to express how grateful I am for all the knowledge bombs being dropped by the entire community.

This is maybe my 8th grow but my first time trying autoflowers (OG Kush, Jack Herer and Ghost OG). I have 3 autos and 1 photo in the same tent but all 3 autos are starting to yellow, with the Ghost OG being the worst. The photo plant is doing just great despite still being in a 1 gal. The autos are in 3 gal air pots with a mixture of Ocean Forrest, Perlite, Worm Castings and Neem Seed cake. I’ve also been applying Recharge at least once a week since they were seedlings (first grow using recharge). I’ve also fed them low dosages of cal mag every 3rd water. I keep the pH between 6.3 and 6.8. I have them under 1 HLG 100 (voted with my dollars and love it) 1 150w Mars Hydro Pro II Epistar, and 3 36w full spectrum Sansi grow bulbs. It’s a little crowded but there is at least 350w of light in a small 20” by 36” grow tent.

The autos are all approximately 50 days since seed but I’m seeing yellowing in the leaves waaaaaay faster than expected. I panicked and fed these girls some Fox Farms Grow Big and Tiger Bloom thinking they were deficient and it just seemed to make it worse. I’ve been using the same watering and soil for the photo plant as well, which seems to be doing really rather well. Being new to autos, I wasn’t sure if this fade is natural at this point or if maybe I’ve locked out some nutrients. The plants themselves are rather small but the buds are really starting to look nice. Have I done something wrong or is this normal at the 50+ day mark For autos? Thanks DGC!